scheepvaartnieuws.punt.nl
Laatste reacties
  Copyright
  <![CDATA[]]>
   
   
  Heeft U nieuws en / of foto's voor plaatsing op SCHEEPVAARTNIEUWS,
   
   
  stuur dan een e-mail naar: scheepvaart1@gmail.com
   
   
          Gastenboek
   
   
   
  -----------------------------------------------------------
   
   
   
   
    <- English

  Disclaimer

  • Ik kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor de publicatie van teksten of afbeeldingen. Teksten en afbeeldingen op deze site worden, voor zover mogelijk, in goed overleg met de eigenaar daarvan geplaatst. Maar ik kan niet altijd de bron van eventuele toegestuurde afbeeldingen achterhalen om toestemming te kunnen vragen. Mocht u een afbeelding aantreffen, waar copyright op rust, neemt u dan contact met scheepvaart1@gmail.nl  De afbeelding wordt dan verwijderd.
  •  
  • Copyright:
   Op alle foto's en teksten op deze site rust copyright.
   Foto's kunnen gedownload worden, maar uitsluitend voor prive gebruik en mogen niet voor publicatie gebruikt worden zonder voorafgaande toestemming.
   Ook bij overname op een andere website altijd eerst contact opnemen met scheepvaart1@gmail.nl
  •  
   Foto's voor publicatie:
   Zou u één of meerdere foto's voor publicatie willen gebruiken, neem dan contact met scheepvaart1@gmail.nl
   op voor eventueel de voorwaarden
  Gezien op donderdag 26 juli de zonsondergang bij de pier in IJmuiden
   
  foto: S. Wolf
   
   
   
   
   
   
  World Wide Supply bestelt bij Damen
  World Wide Supply bestelt vier Platform Supply Vessel van de nieuwe PSV 3300 serie van Damen Shipyards.

  World Wide Supply (WWS), een nieuwe offshore support ondernemen, heft vier PSV 3300 CD’s besteld bij Damen Shipyards. De PSV 3300 CD, welke gebouwd wordt aan de hand van Damen’s E3 normen, is een nieuw ontwerp platform supply vessel voor het onderhouden van wereldwijde olie en gas boorinstallaties, daarnaast is het specifiek ontworpen om veilig en economisch te presteren in ongunstige weeromstandigheden. Alle vier de schepen zullen bij Damen Shipyards Galat in Roemenie worden gebouw. De eerste oplevering zal plaatsvinden aan het begin van 2013, de laatste oplevering vind eind 2013 plaats.

  Het schip is 80 meter lang en heeft een main deck van 720m2, verbeterde snelheidsprestaties met dezelfde formaat motor vergeleken met haar voorganger, daarnaast worden de bewezen technologieën en componenten van Damen’s overige PSV series toegevoegd. Een unieke blikvanger met een goed ontworpen geslepen boef maakt de PSV 3300 E3 onderscheidend. Damen heeft profijt gehad van de bijdrage van hun Noorse klant WWS met betrekking tot het ontwerp en de operationele onderzoeken die zijn gedaan op Damen’s werken PSV’s in de Noord zee en Braziliaanse wateren.
   
  MARITIEM NIEUWS

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl