scheepvaartnieuws.punt.nl
Laatste reacties
  Copyright
  <![CDATA[]]>
   
   
  Heeft U nieuws en / of foto's voor plaatsing op SCHEEPVAARTNIEUWS,
   
   
  stuur dan een e-mail naar: scheepvaart1@gmail.com
   
   
          Gastenboek
   
   
   
  -----------------------------------------------------------
   
   
   
   
    <- English

  Disclaimer

  • Ik kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor de publicatie van teksten of afbeeldingen. Teksten en afbeeldingen op deze site worden, voor zover mogelijk, in goed overleg met de eigenaar daarvan geplaatst. Maar ik kan niet altijd de bron van eventuele toegestuurde afbeeldingen achterhalen om toestemming te kunnen vragen. Mocht u een afbeelding aantreffen, waar copyright op rust, neemt u dan contact met scheepvaart1@gmail.nl  De afbeelding wordt dan verwijderd.
  •  
  • Copyright:
   Op alle foto's en teksten op deze site rust copyright.
   Foto's kunnen gedownload worden, maar uitsluitend voor prive gebruik en mogen niet voor publicatie gebruikt worden zonder voorafgaande toestemming.
   Ook bij overname op een andere website altijd eerst contact opnemen met scheepvaart1@gmail.nl
  •  
   Foto's voor publicatie:
   Zou u één of meerdere foto's voor publicatie willen gebruiken, neem dan contact met scheepvaart1@gmail.nl
   op voor eventueel de voorwaarden
  Gezien op donderdag 26 juli de zonsondergang bij de pier in IJmuiden
   
  foto: S. Wolf
   
   
   
   
   
   
  Grootste cruiseschip ter wereld vaart uit
  Het grootste cruiseschip ter wereld, de Celebrity Solstice, vaart in november uit. Het schip is 315 meter (drie voetbalvelden) lang, 37 meter breed en biedt plaats aan ruim 3000 passagiers. Het breekt daarmee alle records, meldt reisblad Columbus Magazine.

  Passagiers krijgen alle ruimte. Zo heeft bijna iedere kamer een balkon en is veel luxe aan boord, waaronder verschillende toprestaurants, twee musea, een spa en echt gras op het bovendek. De Celebrity is het eerste van vijf schepen die scheepsbouwer Solstice tussen nu en 2012 zal bouwen.

  Het grootste cruiseschip ter wereld was tot nu toe de Freedom of the Seas, die in april 2006 voor het eerst voer. Dit schip heeft een klimmuur, een schaatsbaan en zelfs een waterpark waar je kunt surfen. The Freedom of the Seas is eigendom van de maatschappij Royal Caribbean Cruises, die dit jaar alweer een nieuwe bestelling heeft geplaatst voor een nog groter schip, dat in 2009 met een capaciteit van 5400 personen zal worden opgeleverd

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl