scheepvaartnieuws.punt.nl
Laatste reacties
  Copyright
  <![CDATA[]]>
   
   
  Heeft U nieuws en / of foto's voor plaatsing op SCHEEPVAARTNIEUWS,
   
   
  stuur dan een e-mail naar: scheepvaart1@gmail.com
   
   
          Gastenboek
   
   
   
  -----------------------------------------------------------
   
   
   
   
    <- English

  Disclaimer

  • Ik kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor de publicatie van teksten of afbeeldingen. Teksten en afbeeldingen op deze site worden, voor zover mogelijk, in goed overleg met de eigenaar daarvan geplaatst. Maar ik kan niet altijd de bron van eventuele toegestuurde afbeeldingen achterhalen om toestemming te kunnen vragen. Mocht u een afbeelding aantreffen, waar copyright op rust, neemt u dan contact met scheepvaart1@gmail.nl  De afbeelding wordt dan verwijderd.
  •  
  • Copyright:
   Op alle foto's en teksten op deze site rust copyright.
   Foto's kunnen gedownload worden, maar uitsluitend voor prive gebruik en mogen niet voor publicatie gebruikt worden zonder voorafgaande toestemming.
   Ook bij overname op een andere website altijd eerst contact opnemen met scheepvaart1@gmail.nl
  •  
   Foto's voor publicatie:
   Zou u één of meerdere foto's voor publicatie willen gebruiken, neem dan contact met scheepvaart1@gmail.nl
   op voor eventueel de voorwaarden
  Gezien op donderdag 26 juli de zonsondergang bij de pier in IJmuiden
   
  foto: S. Wolf
   
   
   
   
   
   
  Eurodam arriveert in Rotterdam
  Het grootste passagiersschip onder Nederlandse vlag, de hagelnieuwe Eurodam van de Holland America Line, heeft aangelegd bij de Rotterdamse Cruise Terminal aan de Wilhelminakade.
   
  Het schip arriveerde  zondagochtend  29 juni ruim een half uur vroeger dan gepland aan de havenmond bij Hoek van Holland. Het nieuwste pronkstuk van de HAL werd om 8.50 verwacht, maar voer om 8.15 al met een paar flinke stoten van de scheepshoorn langs de eerste huizen in De Hoek. De bewoners van de Strandweg werden zo toch nog verrast door het 285 meter lange cruiseschip.

  Iedereen spoedde zich met de klaargelegde camera's naar de boulevard of het dak op. Van een grote verkeerschaos was absoluut geen sprake. Dit werd vooraf gevreesd door het bestuur van de Rotterdamse deelgemeente. Ook aan de andere zijde van de Nieuwe Waterweg, bij Rozenburg en Pernis, deed zich geen noemenswaardige verkeershectiek voor.
  De Eurodam wordt dinsdag1 juli door koningin Beatrix wordt gedoopt. Tegelijkertijd wordt dan het 135 jarig bestaan van de HAL gevierd. In Rotterdam zijn 11.000 mensen uitgenodigd om zondag, maandag en dinsdag een bezoek aan het cruiseschip te brengen
   
  foto: M. Kodde   (http://www.maasmondphoto.nl)
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl